IPC BioSupport | Wie zijn wij?
IPC Biosupport

Wie zijn wij?

IPC BioSupport is opgericht op 1 Mei 2005 en richt zich op het samenbrengen van informatie in en over de Life Science markt. Wij zijn gevestigd in Wijchen bij Nijmegen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de moleculaire, klinische en forensische biologie en een grote passie voor de maatschappelijke toepassingen daarvan, is een belangrijke missie van ons om deze kennis en ervaring voor een breder publiek toegankelijk te maken.

Onze diensten variĆ«ren van particuliere Personal Support om de biologie van ziekte, behandeling of identiteits-testen beter te begrijpen tot ‘Business to Business’ Professional Support voor marktonderzoek, proofreading en vertaling van marketing materiaal, en recruitment en training van sales-professionals in dit markt-segment.

Wij staan open voor alle vragen met betrekking tot de (moleculaire) biologie. Het vragen zelf kost niets en de prijs voor de antwoorden worden vooraf overeengekomen.

Ons logo is geeft een zogenaamd tRNA molekuul weer, wat in het lichaam “de sleutel” is die de vertaling van het erfelijk materiaal (het DNA) naar de uiteindelijke biologische activiteit (de eiwitten) verzorgt. Het staat daarmee symbool voor de rol die wij als IPC BioSupport willen spelen; “de sleutel” tussen de complexe moleculaire wereld en het antwoord op de vraag waar onze klant mee zit.

IPC Bio Support