IPC BioSupport | Personal Support, begrijp DNA basics

Personal Support | Begrijp DNA basics

DNA is hot, maar los daarvan is het gewoon ook een enorm interessant en boeiend onderwerp. DNA staat aan de basis van alles wat leeft, en alles wat er mis kan gaan. Bottom line is dat het een tot de verbeelding sprekend en mooi uitziend molecuul is, waar de kern van onze hele evolutie omheen draait.

Zonder dat de meeste van ons zich er van bewust zijn, draait alles in ons leven erom dat we dat ene molecuul zo goed mogelijk doorgeven naar de volgende generatie. Een soort bouw-tekeningetje dat er voor zorgt dat jouw eigenschappen goed doorgegeven worden naar de toekomst. Wat is er nou leuker om wat meer inzicht in dat eigen bouw-tekeningetje te krijgen?

De invulling van onze personal service ‘Begrijp DNA basics’  is volledig afhankelijk van de voorkennis en interesse van de opdrachtgever. Na een eerst kennismakingsgesprek wordt een persoonlijke ‘DNA basics’- introductie samengesteld, die vervolgens gezamelijk besproken wordt. Beide maken gebruik van moderne communicatiemiddelen. Een snelle en efficiĆ«nte manier om jezelf en je vrienden te verbazen met de fantastische wereld van de moleculaire biologie.